EVO PRO met kluisje video

Balliu EVO PRO met geintegreerd kluisje. Het kluisje aan het strandbed zorgt ervoor dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen en zo kun je ongestoord genieten van strand en zee.

In de BeNeLux  zijn er vele honderden campings al of niet met “huisjes” en/of zwembad.

Onze vakantiebedden / strandbedden staan al meer dan 30 jaar op de Nederlandse en Belgische stranden en ook vele sauna’s en campings maken gebruik van “onze” vakantiebedjes.

Want is het niet veel lekkerder voor uw gasten om in de zon op een heerlijk comfortabel vakantiebedje te liggen dan op een stoeltje bij het zwembad? Willen ze gaan zwemmen met partner en kinderen dan kunnen ze heel eenvoudig de waardevolle spullen opbergen in de aan het bed gemonteerde kluisje. Dus hup met z’n allen het zwembad in zonder zorgen.

Ook bij de vakantiehuizen zie je vaak alleen maar een tafel en een paar stoelen staan. Om lekker in de buitenlucht te eten prima, maar om ook bij je huisje lekker ontspannen een boek te lezen op zo’n “vakantiebed” geeft een extra vakantiegevoel en voor U als exploitant extra inkomsten door verhuur van de vakantiebedjes.

U kunt meer info krijgen op www.strandbedden.nl / www.vakantiebedden.nl  en onderstaand telefoonnummer.

Wij komen graag langs met een demo model zodat u zelf de kwaliteit daarvan kunt bekijken.

Met vriendelijke groeten, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,

Johan Wijnja

 +31 (0)6 53 303 484