Balliu strandbed EVA PRO

EVA PRO

Balliu

Inmiddels is sinds het 50-jarig bestaan van Balliu het nieuwe strandbed de EVA PRO geïntroduceerd. Dit is de opvolger van de reeds 35 jaar “oude” EVA RG. Door dit strandbed is Balliu wereldwijd bekend geworden. Voor het eerst te zien geweest op Majorca en daarom noemen de Duitsers het ook wel de Majorca Liege. Zeer robuust want de eerste strandbedden die in 1989 in Nederland verkocht werden staan er nog steeds.

De EVA PRO heeft een elegant design en is zeer sterk. We kunnen dus stellen dat een strandbed van Balliu minstens 20 jaar meegaat. Dat komt omdat 100 % polypropyleen zonder fiberglas gebruikt wordt en dus 100% recyclebaar is en niet breekt.

Er wordt geen concessie gedaan aan de kwaliteit door de ISO 9001 en EU veiligheids EN-581-2:2017 standaard. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend te noemen, naast de balans tussen design, functionaliteit en respect voor het milieu.

Met de certificering ISO 14001 koopt u met een gerust hart één van de beste strand-, ligbedden ter wereld. Bovendien kunt u uit 22 kleuren textileen kiezen om u te kunnen onderscheiden. Er is zelfs een LOGO-bedrukking mogelijk.

Het frame is verkrijgbaar in wit, antracite, tortora (taupé), sand en bronce kleur

Strandbed Eva PRO modellen

Voor bestellingen, een brochure, kleurmonsters, prijzen, offerte of informatie neem dan contact op, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Het nieuwe design van de EVA PRO is multi inzetbaar in meerdere omgevingen, voor het intensieve gebruik op stranden en resorts tot de meest exclusieve hotels en sauna’s c.q. thermen.

Het EVA PRO ligbed is 100% “made in EUROPE” en wordt gefabriceerd met een uitermate sterk frame dat statistisch 180 kg kan hebben. Getest en gecertificeerd in laboratoria door nationale en internationale experts: ENAC en TÜV met 5 jaar garantie op het kunststof frame.

Kunststof strand/sauna ligbed met 3-voudig verstelbare hoofdsteun en uitwisselbaar textileen met “memory-effect” – daardoor geen doorgezakt textileen! Het textileen heeft een levensduur van 8 – 10 jaar. De levensduur van dit wereldwijd verkochte ligbed, meer dan 10 miljoen,  is 20- 30 jaar!! De uit hoogwaardig kunststof ( 100% olypropyleen, zonder fiberglas en daardoor 100% recyclebaar)) vervaardigd frame wordt “intern” versterkt door 2 aluminium buizen voor extra stabiliteit. Frame: wit, Textileen: 22 kleuren. Afmetingen L 194 x Br 77 x H 37 cm, Gewicht : 14 kg

Textileen en onderdelen blijven altijd beschikbaar.

EVA PRO ( design Lara Costafreda)

Ontwerpster Lara Costafreda heeft een exclusieve collectie textileen voor de the EVA PRO ontworpen. Ze is een Catelaanse kunstenares die heeft gewerkt voor o.a. Hermès, Fendi, Chanel, Cartier,Carolina Herrera, Cordonée, Vogue en Marie Claire. Lara Costafreda heeft een special gevoel voor alle natuurlijke en organische zaken en zij wendt dit aan d.m.v. delicate lijnen die schoonheid en natuurlijkheid uitstralen.

De collectie bevat 3 textileen designs geïnspireerd door de natuurlijke motieven van de Mediterriaanse flora, die als het ware een frisse geur laat verspreiden in de wereld van terras- en strandmeubilair.

De EVA PRO modellen zijn ook in effen kleuren te bestellen.

De Eva PRO Prestige modellen zijn in 3 framekleuren te bestellen

EVA PRO Mario Eskenazi Edition

De EVA PRO Mario Eskenazi Edition heeft een afwijkende bekleding. Zie brochure voor meer informatie.

EVA PRO Mario Eskenazi Edition

 

Overig

Meer info in de verkrijgbare brochure.

Interesse In Onze Mooie Producten?

Neem contact met ons op voor een offerte!